Månedsarkiv december 20, 2017

Afadmin

Lav det flotteste plankegulv

Plankegulve er ofte utroligt charmerende, hvorfor mange også godt kan lide deres gamle trægulve. Skal man lave et super flot plankegulv, så handler det om at finde de helt rette gulvplanker. Det vil først og fremmest være ud fra, hvad der stilmæssigt passer bedst ind i det rum, hvor gulvet skal laves. Her vil man kunne vælge forskellige typer af træ til plankerne, som hver især har deres look og udtryk. Nogle sorter har en mørkere glød, hvor andre sorter har en elegance over sig. Dernæst skal man sørge for at få gulvet og de flotte planker lagt helt rigtigt, samt pleje det ordentligt. I sidste ende vil alt dette skabe et flot plankegulv, som kan holde i mange år frem.

Gulvplanker kan skabe et helt unikt gulv

De gode gamle trægulve har en helt særlig charme over sig, som andre gulvtyper ikke kan hamle op med. Derfor er der også mange, som elsker trægulve og de er populære mange steder, idet det går med mange stilarter. Gulvplanker kan noget helt særligt og skaber noget unikt til rummet ved både at have en varme og ro over sig. Når man skal lave et plankegulv, så har man muligheden for at vælge den trætype, man er mest til og det udtryk, som passer bedst. Altså kan man skabe lige den stemning man leder efter igennem et plankegulv, samt skabe varme og glød i rummet. Der er noget helt særligt over plankegulve, som kun er noget der findes i de store flotte gulvplanker af smukt træ.

Find de rette planker til dit plankegulv

Har man planer om at skulle have sig et flot plankegulv, så er det at finde det helt rette look. Der er flere typer af træ, man vil kunne vælge imellem, som har hver deres udtryk. Tag et kig ind på http://www.gulvplanker.dk/ for at undersøge nærmere, hvilken stil man er mest til og hvilken træsort, man bedst kan lide. Her kan man læse hvilke udtryk og fordele der vil være ved de forskellige træsorter. Alt sammen så man ender med de helt rette planker til sit plankegulv. Plankegulve kan laves lige efter smag og behag.

Afadmin

Outrup vinduer og døre, når dit hus mangler noget nyt

Hvorfor netop mærket “Outrup vinduer og døre” nævnes i denne artikel, er yderst simpel:
De fleste der har ejet et hus, eller købt en lejlighed, og boet på denne matrikel i en længere tidsperiode, er bekendt med problemet.

 

Hvad der her tales om, er naturligvis den knap så yndefulde ældning af gamle døre og vinduer, der efterhånden som de får et par årtier på bagen, begynder at se værre og værre ud.

Dette er ikke blot et problem der kan skabe et negativt indtryk af huset på et æstetisk-plan, falmede og gamle vinduer kan også være med til at forhøje varmeudgifterne, og er ofte også med til at sænke prisen på hjemmet betydeligt.

 

En løsning på problemet er dog ikke helt så ligetil: Det kan være en uoverskuelig proces at skulle søge efter nye vinduer og døre til huset, og i et hav af brands, materialer og modeller, alle med unikke sine fordele og ulemper, kan det være vanskeligt at holde hovedet over vande. Derfor vil denne artikel se nærmere på fordelen ved Outrup vinduer og døre, en brand der gennem mange år har opnået et ry for at være et solidt og robust brand fra Danmark, der tilbyder døre og vinduer af god kvalitet, og med lang levetid.
Hvorfor vælge Outrup vinduer og døre?

Vinduer og døre står model til en del mishandling og strabadser igennem hele deres liv – de skal ikke blot kunne modstå tidens tand, men også moder naturs mange luner, og skal kunne holde til orkaner, bidende kulde og spandevis af hagl, regn og slud.

 

Efter nogle år, begynder disse naturlige vind- og vejr forhold at sætte sin mærker på vinduerne, og kan være med til at slide dem ned. Denne slitage er medtænkt i alle Outrupsvinduer og døre, der er resistente overfor selv det værste vejr, og som kan tåle alle de hårde strabadser naturen udsætter vinduer og føre for.

 

Outrup vinduer og døre er ydermere en af de få danske producenter, der forarbejder sine vinduer med fokus på miljøvenlige løsninger, idet overfladebehandlingen udføres med det unikke 2ØKI system, der sørger for at alle væsker i systemet er vandbaserede, og så skånsomme over for miljøet som muligt.

 

Fordelen ved Outrup vinduer og døre

 

Industrien har ændret sig en del gennem de sidste par år, og en af de fordele ejer af nyere vinduer og døre hurtigt bemærker, er hvor mange penge der spares på sigt.

 

Nyere vinduer er ofte langt mere energivenlige, og holder derved bedre varmen ”inde” end ældre modeller. Der kan derfor augmenteres for, at nye vinduer og døre kan være med til at betale sig selv over tid, især når der er lige så store summe at spare på den endelige elregning, som Outrup vinduer og døre tilbyder.

 

Med Outrup vinduer og døre kan man med de populære “A certifikats modeller” spare mere end 8000 kr. om måneden på varmeregningen, sammenlignet med ældre vinduesmodeller (baseret på en almen bolig fra ca. 1970 på 150m2, opvarmet med fjernvarme ). Anvender man olie til opvarmning af boligen, er der igen penge at sparer, cirka 7900 kr. pr. måned.