Månedsarkiv januar 17, 2020

Afadmin

Et par (måske) overraskende fordele ved dit yndlingslegetøj

Hvis dit forhold er som de fleste, så vil der på et eller andet tidspunkt opstå en slags metaltræthed i jeres intime liv. I et seriøst forhold kender man jo hinanden ufatteligt godt, men på trods af dette så værdsætter vi desværre ofte ikke hinanden så meget som vi egentlig burde; og dette går i sidste ende ud over lidenskaben på de hvide lagner. Hvis du kan nikke genkendende til dette scenarie, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil fokus nemlig være på sexlegetøj, der faktisk på afgørende vis kan være med til at bryde den onde cirkel i soveværelset, når man først har taget springet. Sexlegetøj kommer i mange former, størrelser og funktioner, men fælles for dem alle er at de oftest vil være positivt indslag i jeres sexliv.

Legetøj er mere end penetration

Sexlegetøj er faktisk langt mere end blot penetration. Det handler jo netop også om at stimulere andre dele af vores erogene områder, hvilket sexlegetøj bestemt er velegnede til. Sexlegetøj kan desuden også have visse sundhedsmæssige fordele – men mere om dette om lidt. Selv hvis du føler dig en kende forlegen eller genert ved at introducere sexlegetøj til jeres sexliv, så bør du alligevel forsøge at slå dette ud af hovedet. Sexlegetøj giver nemlig spænding til jeres intime liv, hvilket faktisk svarer lidt til at fylde benzin på en tom tank. Desuden kommer sexlegetøj med en række andre (måske overraskende) fordele.

Legetøj gør dig mere bevidst

Sexlegetøj er også af de absolut bedste måder at opdage din krops hidtil ukendte og uberørte tinder på. Ved at bruge sexlegetøj, så vil du selvfølgelig aldrig kunne erstatte en partner. Til gengæld vil du have langt nemmere ved at eksperimentere med andre dele af din krop end blot dine kønsorganer. Og med sexlegetøj vil du samtidigt også blive noget klogere på disse dele som en ekstra bonus.

Du kan få udlevet dine fantasier

Ved at anvende sexlegetøj, så vil det nu være muligt for jer at udleve jeres bestemte fantasier. Uanset om der er tale om BDSM-udstyr eller udstyr til det perfekte rollespil, så vil det rette sexlegetøj være perfekt til at prøve noget nyt i jeres sexliv.

Du får en hurtigere glæde

Selvom det selvfølgelig ikke altid er ønskeligt at få en hurtig orgasme, så kæmper mange par faktisk i det hele taget med at opnå en orgasme. Her vil sexlegetøj  være en uvurderlig hjælp, idet den lynhurtige stimulering næsten altid vil producere hurtige og langt mere intense orgasmer end man troede muligt.

Ungdommens kilde

Når du f.eks. bruger en vibrator kan overraskende nok fungere som en slags foryngelseskur for de kvindelige kønsdele f.eks. efter en fødsel. Dette skyldes, at vibratorer er med til at forbedre elasticiteten af skedevæggene og give større blodtilstrømning, hvilket desuden også vil forøge kvindens nydelse under samlejet.

Legetøj har også fordele for herrerne

Herrerne skal selvfølgelig ikke glemmes, idet sexlegetøj også rummer en række fordele for dem. Ved at bruge sexlegetøj til mænd vil man nu være langt mindre tilbøjelig til at opleve impotens, lav sexdrift eller vanskeligheder ved at opnå orgasmer. Sidst men ikke mindst kan sexlegetøj være med til at mange mænd opdager unormale symptomer, og dernæst får søgt læge i tide.