Find nogle sjove indslag til konfirmationen

Afadmin

Find nogle sjove indslag til konfirmationen

Så skal konfirmationsfesten måske snart afholdes? I så fald, så er det ofte en vigtig del af festen at man finder noget god underholdning og et par sjove indslag som kan fylde festen ud med grin og hygge som får alle gæsterne til at slappe af og ikke kommer til at kede sig i et eneste sekund gennem festen. Så hvilke indslag skal man vælge, vil mange nu nok sidde og tænke, og det er da også et svært valg at træffe da man gerne skal have de helt rette indslag til konfirmationen. På konfirmationstid.dk, kan man finde en masse sjove ideer og inspiration til, hvilke ting der vil være sjovt at fylde festen ud med. Der er alle slags ideer og man kan bl.a. få inspiration til at skrive en sjov konfirmationssang som alle vil huske, og desuden kan man få gode råd til hvordan at festen skal afholdes.

Et sjovt konfirmationsindslag

Her vil vi komme med et lille bud på en ide, som altid er sjov at benytte sig af til konfirmationen. Legen hedder “hvorfor rejser gæsterne sig op”, og i korte træk gælder det for konfirmanden at finde ud af, hvorfor en del af gæsterne har rejst sig op. Eller rettere, konfirmanden skal finde ud af hvilken sammenhæng, der er mellem de gæster, der har rejst sig op. Man starter med at forberede nogle papirer, hvor der står en række sætninger som “alle der har kendt konfirmanden i mere end 5 år rejser sig op” eller måske “alle der har gået i folkeskole med konfirmanden rejser sig op fra stolen”. Nu viser man et af disse papirer for gæsterne uden at konfirmanden ser papiret. Gæsterne, der kan nikke ja til det, der står på papiret skal dernæst selvfølgelig rejse sig op, og nu gælder det for konfirmanden at finde ud af præcis hvorfor netop disse har rejst sig op.

Om forfatteren

admin administrator