Test er vigtigt ved app cases

Afadmin

Test er vigtigt ved app cases

For de fleste mennesker, som ikke selv arbejder med web og udvikler virker det som en stor ting at skulle udvikle en app. Ofte hører man, at folk siger, at de netop har lanceret en app og at de sælger en masse af disse apps. De fleste får store øjne og tænker næsten, at de står foran en tryllekunstner fordi, at det er så langt væk fra deres egen verden. Det er dog fordi, at de aldrig har hørt om app cases, som er en måde, hvorpå det bliver langt nemmere at udvikle en app. For hvis du blot finder de rette app cases, så kan du udvikle en rigtig god app. Du kan tage udgangspunkt i en lang række funktioner, som allerede er lavet. Et sted, hvor de har mange app cases er på dette site https://1902software.dk/cases/app/, hvor du får en grundig gennemgang og kommentarer og anmeldelser fra tidligere kunder.

Med app cases har du et godt udgangspunkt

Står du selv overfor nogle overvejelser om at udvikle en app så er det bedste du kan gøre at kigge på forskellige app cases. Sådanne cases kan nemlig være med til at give dig stor inspiration. De fleste af os bruger apps hver dag til vidt forskellige ting, men ofte tænker vi ikke så meget over hvordan de rent faktisk fungerer. Det vil sige, at vi ikke sætter os ned og gennemgår dem funktion for funktion. I stedet for går vi blot i gang med at bruge dem og vi tænker næsten ikke over hvad vi klikker på og hvad vi rent faktisk ser på skærmen.

 

Det er altid en god ide at kigge meget detaljeret på forskellige app cases da de kan være med til at gøre, at du bliver klogere. For så kan du se hvad andre har gjort og blive inspireret. Det kan også sagtens være, at du kan blive klogere på folks udfordringer. For det er meget ofte, at man lærer mest af de udfordringer man selv og andre har haft. Det er klart, at succesoplevelser også er gode, men de er dog ikke skabt udelukkende på grund af successer. Selv en succeshistorie har altid mange udfordringer bag sig. Det er noget man vil lære meget mere om hvis man kaster sig over at kigge på app cases, som kan findes online mange forskellige steder.

Erfaringer fra andre app cases

Noget som de fleste kan skrive under på hvis de har været involveret i et app projekt er, at det er vigtigt, at tidsfrister bliver overholdt. At se på mange app cases vil også gøre, at man finder ud af, at det er noget, som er vigtigt. For ofte er det især overholdelse af deadlines og tidsfrister, som folk kommenterer på når de skal vurdere, hvorvidt et projekt har været godt eller ej. Derfor er det en god ide at overholde alle de tidsfrister man holder som en app udvikler.

 

Noget andet, som er yderst vigtigt, hvilket også er noget man kan se i mange forskellige app cases er, at der testes. For man kan aldrig teste for meget når det kommer til udvikling af forskellige apps og applikationer. Det er stort set altid i forbindelse med tests, at man finder de helt store fejl. Ikke nok med, at det er en god ide at teste så er det også vigtigt at gå tidligt i gang med at teste. For på den måde kan man nemlig sørge for, at de fejl man skal rette ikke bliver uoverskueligt store. Finder man først ud af, at der er nogle fejl sent i projektet vil det blive dyrere og dyrere at rette. Vil man vide mere om dette dilemma kan man læse mere i forskellige app cases, som netop beskriver dette problem.

Om forfatteren

admin administrator