Den populære Playmobil Borg

Afadmin

Den populære Playmobil Borg

Playmobil er et af de mest populære legetøjsbrands på det danske marked, og det er ikke et tilfælde. Playmobil har nemlig gennem de seneste 40 år skabt inspirerende og unikt legetøj til danske såvel som udenlandske børn. Playmobil gør en dyd i at skabe legetøj uden farlige stoffer, så børnene trygt kan gå i krig med legetøjet. Derudover har Playmobil skabt et hav af forskellige universer med en masse forskellige tilbehør, som helt sikkert findes i mange børnefamilier rundt omkring i Danmark. Der findes Playmobil til ethvert barns interesse, som der kan bruges utroligt mange timer på at bygge op og lege med.

 

En af disse populære universer fra Playmobil er deres Playmobil Borg i en ridderverden. Denne ridder- og borg serie fra Playmobil er yderst populær. Universet er opbygget med baggrund i de 2 store ridderborge, som er virkelige flotte og detaljeret lavet med et have af spændende muligheder. Dette univers er perfekt til piger og drenge, som har en interesse i fortidens riddere og kampe-

Tilbehør til Playmobil Borg

 

Playmobil Borguniverset er utroligt stort og omfangsrigt, derfor findes der også utroligt meget tilbehør, som du kan pryde dit univers med. Du kan med fordel tilføje tilbehøret løbende, da du sagtens kan benytte universet uden alt tilbehøret, og det godt kan blive meget omfangsrigt med alt tilbehøret på en gang. De mest basale elementer i universet er de 2 borge – Løveridder borgen er den største og kongelige borg i universet. Borgen er bygget op omkring et bjerg med fokus på sikkerheden. Borgen indeholder en fangekælder, en kæmpetrold og løveriddere. Høgeriddernes borg er ligeledes en stor og flot ridderborg – borgen indeholder et gammelt spøgelse, som er medvirkende til at beskytte borgens kongelige skat sammen med skattevogterne. Udover borgerne findes der også en kæmpe Playmobil drage, som du kan tilføje til dit univers – dragen tilhører Løveridderens stamme, og forsvarer Løveridder borgen fra udefrakommende, der forsøger at stjæle den kongelige skat. Dragen har utroligt store vinger og kæmpe klør og har meget respekt fra de andre Playmobil riddere i universet.

 

Derudover kan du tilføje Playmobil Høgeriddere, som selvfølgelig tilhører Høgeridder stammen. Disse riddere har våbnene i orden, og benytter gerne deres kæmpe kampkanon, som kan skylde kanonkugler afsted mod fjenderne. Høgeridderne rammer storset altid med deres kampkanon, men kan forhindres i at ramme deres mål, hvis den mægtige Playmobil drage, som ikke er bange for noget som helst kommer i vejen. Ydermere har ridderne en camouflage vogn, som ligner en bondemands vogn, som de udnytter til at kunne komme ind på Løvriddernes borg. Slutteligt kan du også tilføje Playmobil dværge og trolde til dit univers – dværgene er altid klar til kamp og kommer altid med deres dværgfæstning og et utal af forskellige våben. Dværgene kan tage deres fjender til fange i deres fængsel ved deres fæstning, og bruger gerne deres hestevogn. Dværgene kæmper side om side med troldende, som gerne hjælper dem med at trække deres hestevogn, som trækker deres ballista.

Idéen bag universet

Ideen bag dette Playmobil univers er, at den Kongelige Løveridder Borg skal angribes af Høgeridderne. Disse to stammer er hele tiden i krig med hinanden, hvilket gør ridderverdenen til et usikkert men også spændende univers. Høgeridderne forsøger desperat at bryde igennem den Kongelige Løveridder Borg og få fat i den kongelige skat. Men borgen er svær at bryde igennem, den er nemlig godt bevogtet af riddere, trolde og drager nat og dag. Høgeridderne er dog ikke lette at slippe af med, og forsøger konstant at bryde igennem murene på borgen. Lyder dette Playmobil univers som noget for dig eller dine børn, kan du tage et kig på den spændende Playmobil Borg lige her.

Om forfatteren

admin administrator