Hudpleje mod kløe på kroppen

Afadmin

Hudpleje mod kløe på kroppen

Essential Care er en britisk familievirksomhed med domicil nær Bury St. Edmunds i Suffolk. Produktudviklingen startede tilbage i 1980’erne motiveret af manglen på produkter, der kunne anvendes på følsom hud og på patienter med eksem. Produkterne var og er baseret på økologiske urter, planteolier og botaniske produkter der modvirker svækket hårvækst.

I dag er ’Essential Care’ førende på det europæiske marked indenfor økologisk hudpleje. Virksomheden bruger økologisk jomfru olivenolie for at undgå forurening fra pesticider og for at sikre, at de bevarer deres fulde indhold af vitamin antioxidanter, der afhjælper og beskytter mod for tidlig aldring. Har du en irriteret eller tør hud, så vil du helt sikkert blive glad for at bruge produkter der er beregnet til kløe på kroppen som du kan finde her

Hvert ’Essential Care’ produkt er økologisk godkendt af den ’Britiske Soil Association’, som garanterer den højeste standard indenfor sundhed og skønhed. Hvor det er muligt er de råvarer, ’Essential Care’ anvender fremskaffet lokalt fra bæredygtige og vedvarende energikilder. ’Essential Care’ har sat sig som mål at give sine kunder et nyt udseende – og et markant nyt navn til hud og kropspleje – Odylique. Mens nogle produkter allerede er emballeret med et nyt smukt ’look’ følger andre snarest efter. ’Essential Cares’ erfaringer i det seneste årti har ført til en forståelse for vigtigheden af ​​at vælge de bedste dele af naturen, hvilket giver en garanti for fraværet af allergener som nøddeolie, soja, hvede eller mælkeprodukter (samt parabener, petrokemiske produkter og sulfater). Alle produkter er 100 % naturlige og godkendt i overensstemmelse med British Soil Associations økologiske standarder.

Den britiske ’Soil Association’ er en velgørenhedsorganisation grundlagt i 1946, og organisationen er Storbritanniens vigtigste økologiske certificeringsprogram, der har godkendt over 80 % af økologiske produkter i Storbritannien. Godkendelserne iagttages under den strengeste kontrol og i mange tilfælde faktisk en del strengere end selv EU-lovgivningen. De generelle kriterier for at opfylde kriterierne for en økologisk godkendelse er:

  • Produktet skal være egnet til formålet og have så højt en andel af ​​økologiske ingredienser som muligt.
  • Produktet skal være entydigt identificeret, kendeligt og adskilt fra ikke-økologiske produkter på alle stadier af fremstillingsprocessen.
  • Produktet er ikke testet på dyr
  • Produktet er ikke skadeligt for sundheden og miljøet ved fremstilling og anvendelse
  • Produktet er fremstillet i overensstemmelse med etiske handelsstandarder.
  • Produktet er mærket med henblik på at give klare og præcise oplysninger til forbrugerne

Alle produkter mærkes med et ’Big Green Smile’, der signalere en godkendelse fra den britiske ’Soil Association’.

Uden irriterende syntetiske ingredienser og med de fineste, naturlige og økologiske ingredienser er ’Essential Care’ hudpleje serien skabt til følsom hud. Den omfatter tonere, rensemidler, fugtighedscreme og helende produkter såsom ’Repair Lotion’. Kropspleje- og Hårplejeprodukterne er organiske og baserede på blødgørende urter og ’natrium Lauret Sulfat’.  Natursæberne indeholder ikke i modsætning til mange kommercielle sæber talg i form af oksefedt og andre syntetiske forbindelser, der anvendes til fremstilling af billige sæber. Natursæber indeholder glycerin, som er en naturlig fugtighedscreme, hvor sæber med fjernet glycerin ofte har en udtørrende virkning.

’Essential cares’ udvalg af naturlige sæber bør prøves – der anvendes kun solsikkeolie eller olivenolie blandet med forskellige æteriske olier, der giver en vidunderlig varig duft.

Om forfatteren

admin administrator